MHBF

Foreningen har gennem tiderne forestået forbedringer, bla. gadebelysning med neonrør og opstilling af bænke, rundt om i byen.
Endvidere har foreningen i sin tid foræret byen en flagstang, som blev opstillet foran kirken, samt flag, som hejses ved alle kirkelige handlinger
og på alle nationale flagdage.

Foreningen har tidligere også fungeret som talerør mellem borgerne og kommunen, herunder bla. forslag til kommunalbestyrelsen om navne på
vore gader og veje, samt forslag til navn på plejehjemmet "Solhøj"

Foreningen har bla. også æresporte, flag og lyskæder, som udlejes til alle borgere for en beskeden sum

Sammen med Mern Ungdoms og Idræts Forening/MUIF og Mern Forsamlingshus, afholder MHBF hver mandag stort bankospil i Mern Forsamlingshus
Et eventuelt overskud herfra går til dækning af diverse aktiviteter i byen
Nærmere oplysninger og tilmelding kan ske hos bestyrelsen.

Mvh. Mern Håndværker og Borgerforening.

Kontakt her 

Mern 4H

4H er en organisation for engagerede børn og unge med interesse for natur, dyr, haver og madlavning. 4H giver dig fællesskab omkring grøn fritid. Vi vil skabe selvstændige, nysgerrige, ansvarlige børn og unge gennem praktiske og kreative aktiviteter.

Kontakt her  

 

 Kulturhuset Multicum

Kulturhuset Multicum laver aktiviteter for lokalområdet og andre interesserede. Vi tilbyder musikarrangementer, foredrag, stand-up shows, foredrag for institutioner, kurser, udlejning af lokaler, catering og meget andet.

Kontakt her

 

Mern Ungdoms- og Idrætsforening MUIF

Udbyder en mangfoldig af tilbud til både børn og voksne. Fx fodbold, håndbold, badminton, gymnastik og løb/gang. Endvidere samarbejdes med øvrige foreninger om afholdelse af bankospil i forsamlingshuset.

Kontakt her

 

Mern Antenneforening

Forsamlingshuse

  • Kindvig Forsamlingshus 5599 7390
  •  Tolstrup Forsamlingshus 2810 0280 / 2810 0270

Seneste kommentarer

08.06 | 11:34

Kære jer. Vi skal holde familietræf i forsamlingshuset i Mern lørdag den 11/6-2022. Plejer at bruge Engen til rundbold og kaffe efter mad i forsamlingshuset. Kan vi bruge området ved bålhytten?

Del siden